If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Колеги и още един поизостанал въпрос, но все пак съм доста бос в познанията си за колите и тепърва има да се ограмотявам, та има ли нещо вярно в това, че TS моторите след определен пробег се скапвали тотално и дори с основен ремонт нямало спасение?
По принцип, както казва един приятел "всяка кола един ден става опел", и мога да го допълня, като кажа, че всеки мотор един ден става вторична суровина.
За това колко пробег ще изкара обаче, зависи как е поддържан. Ако е юркан харабийската и поправян после от неграмотници, няма да има спасение, да...
Две черни перли... Alfa Romeo 156 1.6 Twin Spark '99 | Renault 19 1.4 Energy '93
По принцип, както казва един приятел "всяка кола един ден става опел", и мога да го допълня, като кажа, че всеки мотор един ден става вторична суровина.
За това колко пробег ще изкара обаче, зависи как е поддържан. Ако е юркан харабийската и поправян после от неграмотници, няма да има спасение, да...
Плашат ме едни приятели, че TS в началото държат цена и после след определен период рязко пада, защото именно тия двигатели имали по кратък живот и някви такива, а пък аз точно такава колица си харесвам.
Колеги и още един поизостанал въпрос, но все пак съм доста бос в познанията си за колите и тепърва има да се ограмотявам, та има ли нещо вярно в това, че TS моторите след определен пробег се скапвали тотално и дори с основен ремонт нямало спасение?
Вярно е само, че когато са излезли 156, никой в Италия не си е купил 2.0 ТS за да го гали като перце на техните магистрали. А и те италианците едни кротки шофьори, пък и редовно сменящи консумативи... Ти си прави изводите след 10-12г. "галене" какво стига до БГ. Иначе другото че нямало спасение са глупости - мойта е с друг мотор след основен ремонт, който друг мотор даже беше страдал от същото счупване, освен това е "сбирток" както казваме по врачанско, и засега 30 000 км след ремонта нямам ядове, слава богу и сервизу.
Alfa 156 2.0 - ех,
Lancia Z 2.0i 147hp - ex,
Lancia Y 1.4LX 80hp -ex
Още италианки би било мазохизъм и горене пари на клада.
И не само екземплярите от Италия. Всеки си мисли, че "германките" са по-добре обгрижвани коли... е, да, със сигурност по-често и навреме сменят маслото, ама малко хора се сещат, че в Германия е пълно с онези шосета, наречени Autobahn Frei Zone, където колата се цеди колкото може да носи... а коли като Алфа, не си ги купуват семейните с 2 деца. За тях има модели комбита като ФВ Пасат, Рено Лагуна и Опел Вектра...
Не случайно има един лаф, който казва "БМВ и Алфа само от магазина се купуват". Има и изключения от правилото, но като цяло тези коли си ги купуват хора, които не ги возят, а ги юркат. Особено версиите с по-мощни двигатели.
Две черни перли... Alfa Romeo 156 1.6 Twin Spark '99 | Renault 19 1.4 Energy '93
Колега всичко до това на какъв екземляр ще попаднеш е едно голяма въпросителна!Тя може отвън да е страшна но с умряла душа,та отиваш гледаш,пробваш диагностика и си ти!За цената ами всеки сам си определя колко може да даде аз за моята дадох 8000лв преди 3 години,даже и дигностика не минах а сега виждам какви са цените!А това че ТС мотора се чупел,е аз 3 години го чупя и коато консумативи освен ролки и ремъцу съм сменил свещи само,така че за мен тва или са някакви митове от уста на уста,или на хора които са попаднали на куци или те самите потдържат зле колите си!
Мислиш ли че данък лукс ще спре истинския фен. Честно казано ако си намеря читаво ГТ с 3.2 арезе мотор ще го взема.
Големият мотор носи различно усещане. Разходът въобще не е критерий когато става въпрос за кеф. а нали трябва да си доставяме кеф.
"икономията е майка на мизерията" както е казал Франк Лойд Райт/разузнавача/
явно живеем на различни планети,щото всеки сам си преценя,какво може да си позволи като разход и поддръжка.за момента не мисля за голям мотор щото с разход 10л на 100 не мога да си позволя,но 6-7л на 100 е по моя джоб.затова и на двете коли нямам газова щото сипвам 12лв бензин и менавам 100км без проблем.
а относно големите мотори съм се накарал,щото имах шанса 5г да живея в австрия и на мой приятел жена му работеше в щаер - където се правят всички дизели на BMW и взимаше служебни коли като тестови(после сомо даваше касовите бележки от бензиностанциите и и осребряваха парите).няма да козвам какво им правехме кото преминем у немско по отсечките дето няма ограничения на скоростта.прав си кефа цена няма когато меже да си го позволиш.
Колеги във връзка с това дали 1.8 или 2.0, искам да попитам и за цената на една що годе читава 156ца. Виждам има по 2200лв. добре изглеждащи, а има и за 4000лв., които като екстри са същите, но пък цената е по-висока.Има ли определена цена на тези алфи, под която явно са боклуци?
И да се пазим ли от така наречения "нов внос", който се предлага на горубляне и не само там?
алфата и свалих от цената на 3800лв,щота имаше само един ключ,огледало вързано с миша опашка,изчовъркано копче на ръчната но работеща и неработещи чистачки и халогени(после си ги оправих).всичко друго обаче светеше само скоростната кутия ме осъмни като включваше на задна.за 6 месеца каране съм сменил ск.кутия и датчик на колянов вал.всичко сам си оправям,пари за сервиз не давам(щото не им вярвам,а до други градове не ми се ходи) и съм доволен от машинката.
ако смяташ,че можеш да се оправяш сам купи си алфа,ако се надяваш да тия оправят в сервиз не си и помисляй за алфа от българия,върви и си докарай от италия.
да не се обиждат колегите от сервизите,ама не ми е по джоба да оставям всеки път трицифрени суми за ремонти.
иначе алфата си е мания
аз карам 2.0 тс и сам твардо за по силния мотор онзи ден карах една 1.8 и мога да ги кажа че като седнах на мойта разлика имаше
2.0 тс има по голяма тяга 156 ца е не е лека и според мен и трябва по голям мотор
а и като гледам за обслужване не е толко голяма разлика аз карам на гас и явно сам единствения на който му дава градско не повече от 11и нещо с по натиснат педал
само градско в монтана и берковица и изванградско е между двете ми дава 9.5-10
така че ТВАРДО САМ ЗА 2.0 ТС успех колега
[QUOTE=dani_alfata;831807]аз карам 2.0 тс и сам твардо за по силния мотор онзи ден карах една 1.8 и мога да ги кажа че като седнах на мойта разлика имаше
2.0 тс има по голяма тяга 156 ца е не е лека и според мен и трябва по голям мотор
а и като гледам за обслужване не е толко голяма разлика аз карам на гас и явно сам единствения на който му дава градско не повече от 11и нещо с по натиснат педал
само градско в монтана и берковица и изванградско е между двете ми дава 9.5-10
така че ТВАРДО САМ ЗА 2.0 ТС успех колегаQUOTE]
Comment